Finance Nieuws

Vaagheid over ASML-deal 'kan niet eindeloos duren'

3 uur 12 minuten ago
De Nederlandse overheid wil niet veel zeggen over de deal met de VS om de export van ASML-machines naar China verder te beperken. Die geheimzinnigheid is lastig voor de beursgenoteerde chipmachinemaker, die verplicht is de markt zo open mogelijk te informeren.

Vergeten te pinnen

5 uur 45 minuten ago
Het is te hopen dat koning Willem-Alexander tijdens zijn bezoek aan Caribisch Nederland ook iets doet aan de treurige bancaire voorzieningen op de eilanden, schrijft Mathijs Rotteveel.

'Het was stil, veel te stil. En het bleef stil'

14 uur 41 minuten ago
Het huwelijksgeluk van supermarktmanager Hiske Kuilman zou bekroond worden met een kind. Niets wees erop dat zoontje Hugo de bevalling niet zou overleven. 'Domme pech, was de conclusie.'

Onzekerheid biedt gouden tijd voor consultant

14 uur 41 minuten ago
De markt voor advies groeit onverminderd door, met complexe overgangsproblemen naar digitaal en duurzaamheid als drijvende krachten. Hét moment voor EY om zijn adviestak af te stoten.

De week voorbij: Een VVD-feestje

1 dag 15 uur ago
Slingers en bitterballen bij de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, die 75 jaar bestaat. Dus hebben wij politiek verslaggever Bas Knoop en MKB-redacteur Frits Conijn gevraagd je bij te praten over 75 jaar VVD.